Hej på er!

Som ni säkert märkt så har det varit väldigt tomt här i helgen. Jag har nämligen varit på basketläger och har inte kunnat blogga. Hade fullt upp med träningar och sånt så jag han fotta typ fyra bilder :S Ops. Inga blev speciellt bra men bättre än inget ;)




(vet dåliga!!)

Hur som hällst så var det jätte kul och det var nog därför jag inte han fota så mycket häller ;)
Ikväll så kommer mina kusiner på middag och lite sånt. Annars så kommer jag bara vara hemma idag eftersom jag fortfarande e lite trött och seg efter helgen ;) <3

Ha det!


Haloweenkläder

Haloj! Idag så var det ju haloween dag i skolan och om man då ville så fick man klä ut sig. Jag ville eftersom jag gillar att va lite funky ibland. Inte jätte mycker fixat men lite svarta kläder och mörk sminkning gör susen ;)





Läskigt va?! :)

Nu så ska jag snart på basketläger någonstans och det varar hela helgen. Visar bilder sen ;)

Ha en bra helg och en kul haloween! Skriver igen efter helgen ;)



Haloj på er!

Blev inget inlägg i morse men nu så kommer en bild på hur jag ser ut nu ;)



I morron så är det haloweenfest i skolan (visar bild hur jag ser ut i mon) och det ska bli kul :) I helgen så ska jag på basketläger och då kommer jag även att ta med min lilla kamera (digitalkameran) så jag kan fota lite i alla fall :P


Blodiga naglar

Har fixat naglarna nu med Carro. Eftersom det fortfarande snart är haloween så gjorde jag haloweennaglar igen men denna gång med lite köttigare stil :P haha bli inte för rädda nu ;)




















Vad tycker ni?


Spanska :0

Hej på er!

Spanskaprov idag! :S Spanska är verkligen inte mitt bästa änme men jag tror ändå det går hyfsat. Jag har pluggat ganska mycket de senaste dagarna. I eftermiddag så ska jag vara med Carro och kanske Emma och så e de ju träning. Kläderna idag ;)





Se ya!



Kvällsljus

Har precis kommit hem från träningen och käkat lite soppa. Var ute och fottade lite i det fina ljuset ;)













God morron :)

Godmorron alla morronpigga (och morrontrötta) !

Idag så är det tisdag (ååh Klara alla vet redan det!) och skola som vanligt. Känner mig faktiskt lite halv krasslig men det ska nog funka ;) I dag så har jag detta på mig




 (glöm inte skriva vad ni tycker om nya signaturen)

Ny signatur ;)

Har fixat en ny signatur (i alla fall för tillfället) men jag vet inte riktigt vad jag tycker än. Vad tycker ni? Gjorde en till men den blev skitful! :0 haha


I can see you! (o)

Hej sötisar! :)

Tack såå mycket för alla söta komentarer jag fått! :) Super kul! <3
Har precis varit på drama och nu sitter man framför tv:n och slappar. Snart börjar nämligen "Ensam Mamma Söker" ofc! :) Tänkte visa lite "ögonbilder" som jag fixat ihop. Några av er har nog redan sett dem men ändå! :)






Guitarrspelande :D

Hej på er! :)

Kunde inte lägga upp något inlägg i morse eftersom blogg.se strulade. Därför kommer dagens kläder nu på eftermiddan istället ;) Hoppas att det inte gör något. Fick bli en vit kofta, svatr linne och ett par jeans idag. Knopp på huvet eftersom jag inte orkade göra nåt åt mitt trassliga hår.




Tog med morfars gammla guitarr från stugan och nu på eftermiddagen (förutom att plugga) så har jag suttit och spelat på den ett bra tag. :) Det är faktiskt jättekul att sitta och klinka lite till låtar som man känner igen. Inte för att jag är så bra än men kul när man kommer på hur låten ska spelas :)

Nu ska jag strax på drama så vi hörs senare eller i mon ;) <3




Haloweennaglar

Har även gjort om naglarna idag och eftersom det snart är haloween så följde jag det temat ;)








Vad tycks?? <3


Bilder från helgen ;)

Här kommer bilderna i blidspelsform ;)


Fingerdans

Hej på er! :)

Som ni säkert vet så har jag varit i stugan i helgen och som vanligt(-.-) så var där inget internet. Har inte häller hunnit fota lika mycket som jag trott men lite har det blivit i alla fall (bilder kommer senare ikväll). Här kommer så länge en lite random film på nån slags fingerdans :P Enjoy




Dagens kläder

FREEEDAG! :D Ska bli skönt att bara komma till stugan nu ett tag och chilla. Fast först är det ju en skoldag kvar ;) Ingen träning ikväll för min del. Sen ska man götta ner sig framför idol tror jag. :P Hoppas vekligen at internetet fungerar! Om det inte gör det kommer jag lägga upp någon film som jag har klippt ihop under helgen. Vi får se! Kommer i alla fall fotta massor om det inte är piss väder ;)

Dagens kläder ;)




Svarar på frågor och lite sånt i kväll innan jag sticker ;)

 (måste fixa ny signatur :0)

Ny design

Har fixat lite med min egen design. Inte helt nöjd men ungefär i denna stilen kommer det bli. Vad tycker ni? Något jag ska ändra? Sitter och kollar på Robinson nu. :)




Tjabba!

Hej på er!
Sitter i skolan på lunchen som vanligt ;) Ska strax på nån dans sak på ip. Sen e blir det bild och sen slutar vi :) I eftermiddag så ska jag börja på min egen design men tror inte den blir klar. Vi får se ;)


Blandat morroninlägg

Hej alla söta läsare! :)
I dag så har vi ju idrott på moronen som många vi det här laget nog redan vet. Därför ingen bild på mina snukiga idrottskläder :P I eftermidda så skulle vi kolla på någon dans med skolan. Ändå ganska najs eftersom man kan chilla hela tiden :) hehe

Tänkte svara på en fråga jag fått för några dagar sedan ;) Det var nämligen någon som undrade om jag kunde rita lika bra som jag målar naglarna.

Svar: Själv tycker jag inte att jag är så duktig på naglar. Me övning ger färdighet. Jag gör det mäst för skojs skull ;) Men rita är jag kanske ungefär lika bra på men det tycker jag inte är lika roligt. You know! Det men tycker är roligt blir oftars bättre, för mig i alla fall ;)

Här kommer en bild från när jag skulle till Usa med blan annat Moa. Haha vad vi va små!




Klar med designen :)

Äntligen klar med carros design :) Fin va?! Kolla in hela designen genom att klicka på bilden ;)


Bye bye!

Har precis varit med carro en stund :) Fixade header till hennes blogg. Ni får se den när jag fixat klart. Ni så ska jag käka carbonara och sen ska jag träna ;)




Lunch inlägg ;)

Tjabba!

Sitter i skolan med bästa Caroline! :) Skiver lite snabbt nu innan No börgar. Har precis käkat lite pytt i panna och sallad :) Gott. Här kommer en bild från arkivet så att det inte bilr såå tråkigt inlägg ;)

 
 Puss!


Dagens kläder ;)

Hej på er!

Onsdag morron och som vanligt kallt och grått utanför fönstret -.- Ska va med Carro idag och jag ska äntligen få komma hem till henne! :) Detta är vad jag har på mig i dag ;)




Ha det bäst! :)


Tisadg morron

Tisdag igen!

Mitt inlägg raderades typ precis så hinner inte skriva vad jag tängt :( Skriver svar på fråga och lite annat i kväll ;) Dagens kläder:



Mysigt!! :)


Små ugglor

Passade på att fixa naglarna idag efter som jag hade någre timmar nu innan jag ska på teater. Försökte göra om min angrybird fast denna gång på alla naglarna. Inte så lyckat kan jag säga. Liknar inte angry birds ett dygg men dom belv ändå ganska söta tycker jag. Ser ut som små röd ugglor ;P




Haha


Lunch uppdatering

Hej på er! :)

Ännu ett inlägg från skolan ;) vet inte om ni tycker det är kul att jag skrivet ett litet inlägg om dagarna eller är det inte interessant eftersom jag inte kan lägga till någon bild då. Har precis haft lunch och strax så ska vi ha spanska. I eftermiddag så är det drama igen :) Skkiiit kul! 

Hörs!


Måndagskläder

Hej börjar tidigt idag så hinner inte skriva så mycket. E-val nu på morgonen :) Så här ser jag ut idag ;)




Fynden från igår

Tjabba!

Glömde visa vad jag köppt i går :O Så här kommer lite bilder


 
Prickig blus från Gina 99:-



Liten pensel till nagelack Panduro 27:-

Inte så mycket men kul ändå!
Ha det!


Natten med moa

Som jag sa igår så har jag sovit över med moa i natt. Fixade naglarna hur länge som hälst! Här kommer lite bilder

















Haha själva naglarna blev inte så bra man det var kul att göra dom ;) Favoriten är den röda fågeln från "angry birds". Ganska lik?! eller?

Nu ska jag strax på släckt kalas så vi rös senare ikväll ;)


Lund med Moa

Strax så kommer Moa och hämtar mig för vi ska nämligen in till Lund och shoppa och luncha ;) Eftersom det är fint väder ute så vill man inte gå inne på ett shoppingcenter. Sen tar vi bussen hem till mig och fixar naglarna som bara den! All night long ;) Ska bli super fun!

Så här ser jag ut idag ;)






Lördagsmorron

Har tagit bilder i trädgården även idag eftersom det var så fint ljus ute. Senare idag så kommer Moa :D Ska bli skiit kul!
















Hej då!


Inget att göra

Just nu sitter jag och gör ingenting. Snart får vi gäster och dom har världens sötaste barn! Har suttit och kollat runt på lite bloggat och så men annars så har jag inte gjort så mycket.

 

Hörs senare!


Frostig morron

När jag vaknade upp i morse så fick jag se fros utanför fönstret. Jag blev förvånad men sammtidigt gla eftersom det är så fint att fota.

 










Liten film

tjabba! :)

Sitter och kollar på Robinson och har filmat ihop en liten random film under reklamen ;)




Tack för att ni börjat komentera igen :) Super kula att logga in och se en massa kommenterade inlägg :D


Morronbilder

Har varit ute och tagit lite bilder precis som igåt fast nu så är det morron. Fint med ljuset på himmlen i bakgrunden. Vad tycker ni??







Nu så ska jag till skolan och vi har idrott nu på morgonen så tyvvär blir det inten "kladbild" idag ;) Btw glöm inte att komentera. Mycket roligare att blogga då ;)



Nattabilder

To lite bilder nu ikväll ;) enjoy













Rockrig rockar fett!! :)

Puhh...!
Har precis tränat lite med en ny rockring som mamma kom hem med i dag. Hade tydligen varit något bra erbjudande så varför inte?! Man kan stå och kolla på tv och rocka samtidigt, smart! ;)



Den har tyngder på sidorna vilket gör att man tränar magen väldigt bra. Jobbigt e det!!


Onsdages kläder

Hejsan!

Idag så är det onsdag och bara en halv vecka kvar i skolan :) Detta är vad jag har på mig i dag ;)





Naglarna som jag gjorde igår ser ut såhär. Dom blev inte så bra, jag bara kladdade lite ;)

 

Ha en bra onsdag!





Videoinlägg

Har precis tränat så jag är helt trött och sliten ;)


Fynden från Ullared

Tjabba tjena!

Många tyckte om mina leopardnaglar visade det sig så jag villa bara tacka :) Ska nog göra dem igen om en vecka kanske men då ska dom bli änu bättre!!

Nu tängte jag visa er vad jag köppt på Ullared ;)


 Här är blusen som jag hade på mig idag, fast utan tröja över.





Vanlig vit kofta, perfect till hösten ;)



Svart och vit "oknäppbar" kofta.





Supersnygg sjal att ha till jeans och vanlig tröja :)








Vinter mössa, vantar och halsduk. Supermysiga!!



Såklart så har jag även köppt en del nagellack ;)



Ett nagelvårdskitt från Depend.



Rhinestones med limm och topplack :)



Svampar (egentligen sminksvampar) som jag tängta använda till att lixom "sudda" ut lacket med. Jag visar vad jag menar senare :)





Massor av tofsar och klämmor av olika slag.





"Bling" -what a ring! ;)



Köppte även lite anskitsmasker, deodorant, borttagningsservetter, kajal, tights, underkläder och allt sånt ;)

Jag är supernöjd!


 



Busy weekend

Hej alihopa!

Har inte kunnat blogga i helgen för jag har varit borta varje dag. Har bara varit hemma på nätterna. I går så var jag på Ullared! :) Köppte massor av saker som ni får se ikväll ;)

Så här ser jag ut idag. Blusen och byxorna är nya ;)

 



Kvällsuppdatering..

Hej bloggen sover hos en kompis idag så jag kan tyvvär inte uppdatera så mycket i kväll. Kommer bilder i mon eller så :) Ha det bra!

Leopardnaglar

Igår så fixade jag ju mina naglar på stationen så jag tängta visa er hur dom. Värkligen inte snygga tycker jag men ska göra dem igen snart och då vet jag ungefär hur man ska göra ;)





Svar på frågestunden

Hej på er!

Nu så blir det äntigen svar på frågestunden.

Gillar du din kamera?

Jag älskar min kamera! Fattar faktiskt inte hur jag kunnat leva utan den innan ;) Precis lagom bra och inte för komplicerad för mig. Däremot så vill jag har ett bättre objektiv och lite tillbehör till den.


Vilka bloggar läser du?

Jag läser ganska många bloggar faktist. Några av dom är

http://fokis.se
http://tinkerbella.blogg.se
http://fotoavmoa.blogg.se
http://fromevelinawithlove.blogg.se
http://crazynails.blogg.se

http://lackat.blogg.se

vilket är ditt favorit plagg, visa bild?

Mitt favoritplagg just nu är nog min röda polotröja eftersom den är så himla mysig.




är du nöjd med ditt utseende ? 

Jag är nöjd med mitt utseende ja. Eller klart finns det saker man stör sig lite på men alla är ju inte perfekta ;)

minne ?

Ett speciellt minna som jag har är hela min resa till USA. Jag var på ett läger i en månad men bland annat moa. Där var folk från hela världen och det var såå roligt!

favorit nagellack ?

Mitt favoritnagellack är nog ett av mina twoway naellack som jag köppte för ett tag sedan. Detta bronsfärgade är riktigt fint tycker jag!



Det var några frågor från frågestunden det. Tog tyvvär inte alla men någon fråga från alla i alla fall :)


Fredag igen! :)

Hejsan på er!

Idag så är det äntligen fredag igen! :) Först en kort skoldag och sedan en extra lång helg eftersom vi har studiedag på måndag. Då ska jag till ullared :D I kväll så ska jag till stationen (en fritidsklubb typ) med några tjejkompisar och fixa naglarna. Tar nog med mig den lilla kameran så att jag kan fota lite i alla fall ;) 

Svar på frågestunden blir i eftermiddag så passa på att fråga det sissta!

Så här ser jag ut idag: 





Kvällssol

Hej sötisar!

Har precis ätit middag efter basketträning i Lomma som vanligt. Tog lite random bilder nu eftersom vag inte hade något att göra.







Nu så är det riktigt fint ljust med solnedgången utanför mitt fönster.



Inte världens bästa bilder men i alla fall något att kolla på ;)


idrott nu :)

Tjabba coolingar!
I dag så jar vi idrott på morgonen så pallar inte visamina idrottskläder :P Lixom svart t-shirt o vita shorts. Vill bara påminna er om att detta förmodligen är sissta dagen på frågestunden som finns här http://fotoafilm.blogg.se/2011/october/dags-for-en.html#comment

Bilder kommer i eftermiddag ;)


Bubbles! O.O

Haha tog skit coola bilder på vårat diskmedel idag X) Lite udda sak att fotta men älskar bubblorna!






Coola va?! :)


Tigernaglar :)

Har gjort om naglarna igen (värkligen på tiden!) och denna gången blev det ett läckert tiger-mönster :) Personligen tycker jag det blev skit snyggt! Vad tycker ni?







Glöm inte frågestunden ;)



Caroline på lunchen ;)

Var hemma på lunchen och fottade lite bilder med Caroline. Hahah va helt konsiga. Kanske lite väl mycer ego pix? :P




























Ha det gött!




Dags för en...




Ni kan fråga vad ni vill :) Jag svarar på så många frågor jag kan om några dagar ;)


Studietekniksdag :)

Solen skiner ute som vanligt, not -.-' Skit i det, idag så har vi sovmorron och börjar inte fören 9.00 och vi slutar redan 2 :) Vi skulle tydligen ha någon studietekniksdag i skolan så inga vanliga lektioner altså ;) Träning som vanligt i eftermiddag och även massa no läxa att göra. Måste måla naglarna igen (hann inte igår -.-) eftersom dom är helt slitna nu. Tror det blir ett slags tigenmönster men vi får se ;)

Detta är dagens kläder ;)







Gillar faktiskt den suddiga bilden. Jag tycker att det lixom "säger" något ;)

Vill också passa på att tacka för de underbara komentererna som jag fått. Det är mycket roligare att blogga når man lixom får bekräftat att någon läser och tycker det är kul. Tacker även för tips och sånt :)

Bye bye!


Sol genom glas

Tog lite häftiga bilder på en glasskål som jag har i fönstret. Solen lyste igenom den och det blev riktigt coola bilder.












Jätte fina tycker jag ;)


Grått blir rött :)

tjabba!

Här kommer samma gammla vanliga saker. Hoppas att ni inte tycker det är tråkigt. I såfall får ni gärna skriva vad jag kan skriva om elr så ;) Idag så har vi ganska kort dag. Vi slutar redan 13.55 C: I eftermiddag så ska jag fixa några bildspel, tyvvär inte till bloggen, så jag kommer nog att vara lite upptagen. Jag ska också på träning men nåt inlägg blir det nog ändå ;)

Valde att ha den stickade röda tröjan i dag igen eftersom det är kallt och grått ute. Den är så mysig! Blev även knopp i håret i dag igen men hade verkligen "bad hair day" !! :0




Ha det bäst!


Bakgrund till datan

Tjabba!

Har fixat lite med bilder och har gjort en ny bakgrund till datan. Jag tycker att den är jätte fin med alla vänner. Såklart inte alla men mina absolut bästa vänner. Även lite naturbilder och några bilder på mig (sånt ego som jag är) ;)



Vad tycker ni?


Bilder i vackert ljus

Klara här igen ;)

Denna gången så tänkte jag visa lite bilder tagna i helt fantastiskt ljus.



Jag igen ;)













Glömmde visa dom nya naglarna. Bara helt en färgade men gillar verkligen färgen. Ska nog köpa något liknande eftersom det är Emmas nagellack;)




Nu ska jag på teater så vi hörs senare :)




Måndagen

Tjenare bloggen!

Sitter i bibblan och bloggar för tillfället. Har precis käkat lunch och nu har vi lite ledigt innan vi börjar igen. För er som undrar så har jag samma kläder som i gårkväll (dålig fantasi), tyckte tröjan var fin ;) I eftermiddag så har jag teater! :) Måste typ hitta någon frakta om häxor till en pjäs så jag har en del att göra efter skolan. Vi får se vad jag sedan hittar på ;)



Samma bild som igår :0


Färgning av hår

Haloj!

Har precis färgat håret på mamma. Blev ganska bra faktist, för att vara första gången ;) Fick inte ta någon bild. Nu så ska jag lägga mig och spela wordfued. Hahah så nörd jag är. Skola o mon igen då men om en vecka så har vi studiedag och då ska jag till ullared!! :D Ska handla massor av saker. Visar såklart vad jag köppt ;)

God natt på er!!

 

Svalare kläder

Blev varmt så jag bytte kläder. Nu ser man ut såhär ;)








Min helg i bildspel

Hej alla läsare!

Har varit dålig med bloggandet i helgen så jag måste väl gottgöra er på något sätt ;) Därför har jag gjort ett bildspel/video om hela helgen. Har nämligen fotat massor!! Enjoy..




Kommentera gärna vad ni tycker om bildspel och sånt ;)


RSS 2.0