Snabbis!

Hejasn!

Hinner inte skriva nåt nu men såhär ser jag ut idag:


Mysigt med bad!

Hejsan!

Har precis tagit ett underbart avslapnande bad efter träningen. Torsdagarna är ganska stressiga eftersom vi har träning direkt efter skolan. Nu måste jag göra spanska men orkar igentligen inte över huve tage ;) Sen ska jag kolla på idol eller robinson eller vad det nu är på tv men slappa ska jag i alla fall :)

(vet att jag är dålig med bilder just nu, ska bättra mig!)

Wish you the best! <3


dagens "outfit" ;)

I dag så är det kallt och grått ute men jag är ändå superglad av någon anledning :) Många som vill att jag ska visa dagens outfit så här kommer det. Kan inte riktigt kalla den outfit eftersom vi har idrott nu på morgonen så jag visat typ mina idrottskläder :P hehe






HERE I COME!! (fantastisk bild -.-)


Bara en vit tröja och svarta mjukis ;) Fattar igentligen inte varför jag tog så många bilder menmen :P


Hoppas att ni får en lika underbar dag som jag :)


OMG! I'm so happy! :D

Hejsan älskade läsare!!

Särigöst shit vilken underbar dag! Sjukt glad!! :D ;D Har spelat match precis (basket) mot helsingborg. Vann med 58-33 :) Superkul, själv så hade jag bra flyt och satte en del poäng. Har även fixat mina naglar med dom blev inte riktigt lika bra :s Försökte göra "tidningsnaglar" som många av ni nagelintresserade säkert hört talas om men själva trycket blev lite svagt. Här är bilder ;)




(på bilderna så har jag inte tagit bort kladdet runt om)

Svar på tal...

Förresten... tänkte svara på en fråga som "anonym" skrivit till mig.

Fråga: älskar dina naglar!! gör du dom själv eller hjälper någon dig??

Svar: Tack så mycket för komentaren. Kul att du gillar dem. Jag gör alla mina naglar själv och jag tycker att det är riktigt roligt att sitta och pilla och fixa. Vill ni ha tips eller om ni har fler frågor så fråga på ;)


Hittade en sjukt konstig blogg!!

Haha helt flumming blogg X) Kolla in den:

http://hatabollar.blogg.se/


Väntar på att mina naglar ska torka så därför skriver jag riktigt meningslösa inlägg. Vänta bara så får ni se mina naglar när dom är klara ;)


Morgonprat..

Hej läsare!

Igår blev det tyvvääär inget inlägg, vet inte riktigt varför. Gjorde om mina naglar med Emma man dom blev så fula att jag inte tänker fota dem. Fixar dom i kväll så får ni i allafall se en nageldesign ;) Idag så ska vi på studiebesök till Uppåkra på nån utgrävning. Ska bli ganska kul tror jag, inte sitta i skolan hela dan. Nu måste jag sticka!

(ingen bild nu man lovar att lägga upp i kväll)

Ciao!!


Fler bilder från stugan ;)

ÄLSKAR verkligen ljuset i bilderna!!

















Blommiga naglar igen.

Nya naglar igen hehe. Gjorde faktiskt blommor igen, tyckte det var fint ;)





Hej på er!


Lite bilder..

Pallade inte lägga up en bild i taget så här får ni alla bilder från helgen i ett bildspel <;) Detta är faktiskt bara det jag tog i lördags så ni får se lite fler bilder från idag senare.




Nu så ska man på någon resturang som jag inte kommer ihåg vad det hette men ska bli kul i alla fall ;)

Ha det gött!


Kiwifrukter

Hejsan :D

Målat naglarna igen men denna gången till små söta kiwifrukter. Man vill nästan äta upp dem! Jag tyckte dom blev bra vad tycker ni? <3







Sen bär det av till stugan ;) Får verkligen hoppas att jag kan uppdatera lite där också :S


Fredag! :D

Hej kära läsare!

Idag så är det änligen fredag igen :) På väg till skolan som vanligt. I dag ska jag även fixa mina naglar igen. Vet en skit kul dessign som ni får se i eftermiddag. Senare i kväll så ska jag åka till stugan och det ska bli så mysigt! Tar med mig datan och hoppas på att internetet funkar som det ska ;)

Så här ser jag ut idag:






By the way, tycker ni att det är kul med foto tips eller inte?? Komentera! <3


Lite fler fototips ;)

Hejsan!

Ofta när man fottar tillexempel djur eller människor så är det lätt att man kommer för långt bort från det som man i själva verket vill fokusera på. Om ni tittar på denna bild så ser ni att man blir lite distraherad av det som är bakom och man ser inte så tydligt själva kon.




Om ni gemför med denna bilden så ser ni kon mycket tydligare och man ser att det är kon som man vill fokusera på.



Snabbt men ni fattar nog ;)

Ha det gött!



 

Jogging och lektioner

Hej bloggen!

Har perceis ätit lunch efter en joggingrunda med Sofia. Nu så ska vi ha slöjd och sen har vi bild. Chill eftermiddag :D Skriver mer när jag kommer hem.

Ha det super!


Vinröd halsduk

Hej alla läsare!

Har fått en ny halsduk av min mamma. Tycker faktiskt att det är jättefin! Lite bilder ;)








Nu så ka jag till skolan och springa skoljoggen -.-' Förutom det så är dagen ganska chill ;) Bild och slöjd efter lunch.

Hej hopp!!


Lite fototips

Hej bästa läsare!

Som ni vet så fotar jag mycket och vill dela med mig av lite knep och tips till er andra fotointresserade.

När man fotograferar ute i naturen så vill man att något ska "hända" i bilden. Något speciellt och intressant så att folk ska lägga märke till den. Det blir lätt att man bara fotar, vi säger en blomma, och den blir fin men sen... är det intet mer speciellt med det. Om man får till lite häftiga vinklar och ser på saker från andra håll så kan bilder bli helt fantastiskt vackra. Här är några förslag som jag tog lite snabbt i trädgården. Det blev inga superfina bilder men ni fattar nog vad jag menar ändå ;)















Ha det bäst!!


Blå naglar med söta blommor

Hej sötnosar!!

Har fixat mina naglar igen ;) heheh, bli inte trötta på mina naglar nu! Denna gång så blev det blåa naglar med små söta blommor i två olika rosa färger. Blev inte jätte nöjd med dem men de blev väl helt okej ;)









Haj på er!!


Idrottsdag idag :)

Idrottsdag idag. Vet inte riktigt vad det innebär men jag tror att vi kommer vara ute och idrotta heladan X) Hoppas bara att det inte börjar regna. Uhhphhh. -.-' Annars har jag inget planerat idag mer än träning då. (blev ingen bild idag :( hade inte tid)

Ha det underbart!!


Skolan nästa.

På väg till skolan igen nu då. Så här ser jag ut idag. Inte något speciellt faktiskt. Svarta jeans och en randig tröja till det ;)





Förresten, vad tycker ni om bloggen? Vad ska jag blogga mer om och vad är för mycket? Ska jag ha mer eller mindre bilder eller är det något annat ni tänker på? Blir jätteglad om ni kan skriva en liten komentar så att ni får läsa precis vad ni vill läsa ;)

Ha det!!



Idol nu

Sitter och kollar på idol nu :) KUl att se när dom ska samarbera å sånt. Vem tycker ni är bäst?? Stör mig på Alexander Bard riktigt mycket. haha! Meningslöst inlägg :P

Hejs svejs!!


Nya Two-Way nagelack

Hej allihopa!

Måndag igen -.- Fick äntligen mina 12 nya nagelack som jag beställt hem för en vecka sedan :D Provade dem såklart, behövde faktiskt måla om naglarna ändå ;) Här är lite bilder..








 
Ganska enkla för jag hade inte så mycket tid ;) Nu ska jag käka tortelinis och sen ska jag på teater. Skit kul!

Ha det bäst!!


Dagen i bilder ;)
















































Basket i Danmark

Lite sent men här kommer lite bilder från cuppen i Danmark. (bilderna är tagna med min digitalkamera så bilderna är inte speciellt bra)







Mitt nummer ;)















Ha det bäst!!


Massor av bilder...

Hej allihopa!

Jag vet att jag har varit lite dålig med att blogga de senaste dagarna men jag har ändå tagit massor av bilder. Här kommer några av dom.



Målade mina tår till vattenmeloner. Blev inte jättebra X)




Här e en till bild på "elefantstatyn" fast denna gången så har jag provat en massa inställningar. Blev ganska bra tycker jag ;)




Här e jag med en bindi i pannan ;)






Fick måla Tildas naglar :D Hon har jättelånga och fina naglar så det var jättekul :)
Målade även mina egna...







Så här ser jag ut idag ;) (vet att det blir lite mycket ego bilder men ska ta mer på annat senare)



Ha det bra! :D



Indien saker

Hejsan!!

I går så kom min pappa hem från indien. Han var där med typ någon jobb grej. Hur som hälst så fick jag lite saker av honom som jag fottade för att prova lite olika saker oc eftekter. Jag har snott en del tips från Moas och Evelinas bloggar men de är riktigt bra tips. Bland annat en hemma gjord reflexskärm och ett overhead-papper att lägga under saken man fottar så att det blir lite speglat.











Denna väskan tyckte jag väldigt mycket om. Praktisk att ha pengar och mobil i typ. Blev även väldigt fin "spegling" på bilden ;)






När det gäller basketen så gick det inte så bra :( Men det var ändå kul. Lägger upp någon bild från dagen i mon ;)


Pussel X)

Hej!

Fattar inte alls varför men jag har precis bryggt ett 500 bitars pussel. Min syrra ville så gärna så varför inte?! Hur jobbigt som helst var det men nu e det klart.



Ha det!!


Dagen på stationen

Hej!

I dag var jag och min klass som sagt på stationen ( en slags fritidsgård ) hela dagen. Var tyvvär inte lika kul som sisst :( Vi fick göra en massa sammarbetsövningar och sånt. Fast efter lunch var det kul! Vi skulle typ i grupper Sen fick vi chokladmuffins som André och Linus bakat. Nu ska jag ta det så lugnt som möjligt så vi vinner kvällens match. Taggad till tusen!! :D :) ;D


Stationen i dag :)

Hej alihopa!! :D

I dag ska vi inte ha någon lektion alls eftersom vi ska till stationen. Vi ska vara där hela dagen för att grilla och chilla. Haha :) Ska bli najs! I kväll så ska jag på turnering i danmark. Vi kommer inte att sova där så vi åker över bron varje dag. Då kan jag också uppdatera lite varje kväll ;)

så här ser man ut i dag ;)









Ha det bäst!!


träning, träning och träning

Hej alla!

I dag så hade vi kitigt chill skoldag :) Vi hade bara en riktigt tråkig lektion och det var matte. Vi slutade 15.20 och då hade jag och emma riktigt brottom till träningen eftersom vi började kvart i fyra i lomma. Mamma var snäll och sjutsade oss dit men när vi väl kom dit så var vi vid fel hal :O Vi fick gå till den andra hallen. Inte speciellt långt men det var lite svårt att hitta. Vi kom fram till slut så vi kunde träna. Efter träningen så gjorde jag läxor och käkade. Sen kollade jag på Robinson, ofc! Nu sitter jag och kollar på parlamentet. Det e faktiskt också ganska roligt X)

I morgon så åker jag på turnering i danmark så det kommer säkert lite bilder därifrån senare också!

Basket <3



Ha det gött!! <3


Tack så mycket Evelina!

Heej alla!!

Som ni ser så har jag en ny design och det är tack vare Evelina. Tack så mycket! Kunde inte gjort det själv.
I dag så har jag varit i skolan och pluggat som vanligt. Såklart så skulle det regna precis när jag cyklade hem -.- Nu e det i alla fall lite sol ute så jag passade på att fota lite snabbt ute i trädgården. Här e några höstbilder som ni kan njuta av.











Nu ska jag gå och käka och sen e det träningsdaggs ;)




uppdatering från biblan

Hej alihopa!!

Sitter på biblan och skriver ett litet kort inlägg nu på rasten. Vi ska snart ha läxförhör på musiken så jag hoppas det går helt okej :) Fick precis reda på att jag får teater som elevensval. Ville helst ha film men teater e också helt sjukt roligt!! :D Nu börjar vi strax så jag måste kila ;)

Ha det gött alla!!


Så här ser man ut i dag ;)

Hej alla!

I går så la jag upp en bild på min nya "jacka/kavaj" men den var kanske lite o tydlig så här får ni en lite tydligare bild.



Jag gillar verkligen fodret inuti ;)



Så här ser jag ut utan jacka i dag :P





Skriver mer i kväll :)


Kvälls uppdatering :)

Hej alla :)

Som jag sa i mitt säkert "rekord-korta" inlägg innan idag så var jag med Tilda en stund efter skolan. Vi sackade mest och så bakade vi chokladbollar X) Sen stack vi till biblioteket och läste en stund efetersom jag skulle på teater. Första gången för terminen, ny grupp och nyamänniskor. Riktigt kul :D Nu sitter jag och kollar på Ensam mamma söker och snart börjar Svenska Hollywod Fruar.

Köppte två par skor för nån dag sedan. Har bara bild på ett av paren men ni kan i alla fall få se det ;)




Ha det bäst!! :D





Hemma hos Tilda :)

Sitter just nu hemma hos en kompis (Tilda) och kollar på lite trailers ;) Skriver mer i kväll...


Dagens outfit :)

I dag så har vi sovmorron men såklart så vaknade jag vid sju -.-' Så nu har jag 2 timmar på mig innan jag ska sticka ;) Passade därför på att ta lite bilder på dagens outfit.



Röd stickad tröja: H&M 149 kr.
Linne: JC 99 kr.
Jeans: Cubus 199 kr.

Har även köppt en ny jacka som jag tänkte ha idag ;)




Jacka: H&M 199 kr.

...och sminket blev såhär :)





Bilder til Evelina ;)















Det blir denna blogg

Som ni alla nog vet så har jag ju en annan blogg med en av mina bästa kommpisar, Hannah. Jag tycker att det har blivit lite för mycket att ha två bloggar sammtidigt och jag hinner inte riktigt med att uppdatera (som ni nog märker) så jag tänker nog satsa på denna blogg och försöka blogga fullt ut. Vad tycker ni?? Vilken är bäst? Klannahs eller fotoafilm?? Skriv gärna, hade verkligten hjälpt. Jag ska dessutom fixa min heder och designen eftersom jag haft det riktigt länge och den inte är speciellt fin ;) Evelina e grym på sån och hon har lovat att hjälpa mig med den biten :) Vi träffades en stund i dag på eftermiddan så vi stack ut och fottade lite. Bland annat så stack vi till fågeltornet och lite andra ställen i bjärred. Här är lite bilder ;)












Dom sissta bliderna var kanske lite oseriösa.. men sån e jag ;)

Ha det bäst :)


RSS 2.0