Natti natti!

Har precis käkat lax å potatis :) supergott!!! Nu så ska jag kolla på fångarna på fortet och parlamentet så vi hörs i mon. Ha en god natt!


Pictures...

RONDOM BILDER FRÅN IDAG!









Försa dan i plugget

Hej allihopa :)

Försa dan på min nya skola var väl helt okej. Vi va bara där halva dan och vi hade lixom inga riktiga lektioner ;) Det var riktigt kul att träffa alla igen för jag har verkligen saknat alla!

Så här såg jag ut första dan.



Linne: New Yorker
Svart tröja: H&M
Jeans: Cubus
Skor: Converse (finns i sportbutiker)
Väska: köppt i Sydafrika på nåt ställe ;)

Dagen idag har varit så otroligt seg. Lärarna har ju fått nån ny läroplan så ALLA lärare skulle berätta sjukt mycket om det varje lektion. Dessutom var det den längsta dan på hela veckan så när vi sluta så var man ganska "färdig" kan man säga! Nu så ska jag bara chilla resten av dan och i mon så får man väl sticka till skolan igen -.- Förmodligen så har dom berättat klart då så vi kanske inte segar så mycket. Sen e det i alla fall helg, och det e ju skönt :) Ha det gött!! <3


Sissta lovdan :/

Kan inte fatta att lovet redan e slut! :O Det käns som om det bara va i nån vecka. Hur som hälst så har jag använt denna sissta dag av frihet (framtill helgen) på ett ganska dåligt sätt. Jag tänkte mig att jag skulle typ träffa masa folk och verkligen göra nåt men som vanligt blev det inte som jag tänkt. Jag har varit hemma hela dan förutom en lite joggingtur med mamma. Vi joggade drygt 4 km. och mamma e hur nöjd som hälst X) Jag har också städat klart min garderob i dag och så här blev det ;) :




Ganska stor skillnad ;)


Förressten så var jag och shoppade i går med morsan som jag sa. Ville så gärna köpa min små, fina, snygga, coola, bästa, skor (överdrift igen -.-) men tyvvär så var dom "för plastiga" för att mamma skulle gå med på det. Dom var lixom okej i afären men jag vet själv också hur såna skor i "fejkskinn" blir efter nån vecka... tyvvär. Vi kollade lite i andra skoafärer åsså men inga var riktigt lika fina så jag köppte en grå kofta i stället. Perfeckt att ha nu i höst när det blir sådär kallt å grått :) Nu ska ska jag dusha och sen så ska jag kolla på "True Talent" som min syrra sa började i dag ;) Ha det gööt!!







Malmöfestivalen igen...

Hejsan svejsan!

I dag så va jag på malmöfettivalen... igen, fast med Moa denna gång ;) tänkte handla en massa höstkläder nu inför skolstarten och allt men när jag skulle ta ut pengar så hadde jag inget kort med mig. Typiskt mig att glömma pengar så jag hade altså inte en krona att handla för -.- Snäll som Moa e fick jag låna pengar till lite festival käk så jag var inte hungrig i alla fall :) Nu så ska jag sortera min garderob eftersom den e full med skit. Dessutom så ska jag handla lite med mamma ikväll så jag ska kolla vad jag behöver ;) Ha det gött!


Hittade ett par sjukt fina höst skor (tycker jag) på H&M för 299 kr. Kommer nog köpa dom ikväll.

(hade en bild men funka inte -.-' Visar när jag köppt dom istället)


Flitig som jag e...

...så har jag klippt alla våra häckar i dag och tjänat ihop 300 spänn :D Riktigt najs men det var helt sjukt jobbigt -.-' Man får tänka att det e träning istället för en joggingrunda ;)






Nu ska jag strax kolla på timeout med min familj och riktigt mysa med min familj dom sissta dagarna av lovet.


En annan konstig sak som jag har tänkt på är att jag har fått ett sånt riktigt Ullared "sug" elr vad amn ska kalla det. Jag vet att dom mest har skit men jag vill sååå gärna dit!! ska fråga min farmor om jag kan åka dit med henne snart ;)

Malmöfestivalen igår :)

Hej alla sötisar! :D

Hadde inte tid att uppdatera i går så jag får komma med ett lite sen inlägg (efterbliven som jag e) men det funkar väl ;) Var på Malmöfestivalen i går med mina söta kusiner, mamma och syrran. Kollade mest runt lite och jag träffade riktigt många kompisar. Alltid kul :D Förresten så provade jag och min kusin å va i en sån boll på vattnet. Faktiskt jätte kul! Hanlade också lite smått skit, ni vet ;) En ring och ett halsband, fina tyckte jag. Nu sitter jag bara och lyssnar lite på spotify och chillar.





kramar klara <3


Fotobok

Hej alla!

Nu har jag precis fräschat till mig lite som jag sa innan. Nu så tänkte jag göra en "fotobok" med bilder från sydafrika. För er som inte vet så var jag och min familj i Sydafrika i vintras. Har inte haft tillfälle att göra en fotobok innan men nu så tänkte jag att det var på tiden.. ;)

Fotobok är en bok med bilder i som man fixar och redigerar på datorn. Väldigt fiffigt tycker jag eftersom man inte behöver hålla på med olika lim osv... Det ser också lite extra "profisgt" ut tycker jag och man kan väldigt lätt välja olika bakgrunder och eftekter. Här är bilder:





Har gjort tre stycken egna innan.




Kramar Klara <3

Träning :)

Hej alla!

I dag har jag sovit typ halva dan (elr havlsovit) men efter lunch tyckte jag faktiskt att jag borde sticka ut och röra lite på mig ;) Jag tog på mig träningskläder och joggingskor och sen så stack jag ut och sprang en runda. Inte världens längsta men det är ändå skönt att komma ut och röra på sig. Kollade hur lång den var på en sån sida och den var typ 3,4 km. Helt okej ;) Nu vill jag unna mig själv en liten "spa-eftermiddag". Tänkte typ basta dusha riktigt länge och packa in ansikte och hår. Skönt ska det bli...

Kramar Klara <3


Skitkul video X)

I dag har jag varit med Moa, Emma och Evelina. Detta e vad jag har gjort idag ;) 



Shoppa med Moa

Hej alihopa :D

Sitter här vid datan och väntar på at Moa ska komma. Vi ska till Center Cyd för att shoppa lite grejor. Själv så ska jag se om jag kan hitta ett par nya jeans. Skulle verkligen behövas ;) Kanske nån snygg tjucktröja åsså. Ni får se senare om jag köper nåt najs. Ha det bäst!!

Kramar klara

Hej alla :D

Vaknade skit tidigt i dag av nåt sms fråm pappa -.- Kunde inte sommna om efter det :( Just nu sitter och kollar på tv och slappar lite ;) Hur som helst, det som jag skulle säga var att jag och min kompis Hannah har skaffat en blogg som vi har tillsammans. På det sättet kan vi uppdatera dubbelt så mycket och ni läsare kan dessutom läsa "två" bloggar sammtidigt ;) Så kolla gärna på http://klannahs.blogg.se ! Jag kommer såklart att fortsätta blogga lite på denna bloggen men kanske inte riktigt lika mycket ;) Ha en riktigt bra dag allihopa ;)

Kramar Klara

Sorry för dålig uppdatering!

Jag är hemsk ledsen men jag har varit i stugan nu i typ fyra veckor som ni vet och där va internetet skit rent utsagt. Det funkade inte alls :( Men nu tänkte jag i alla fall försöka skriva lite mera. Jag har tagit en hel del bilder under lovet så jag tänkte visa några av dom finaste...

 











Haha den sissta tycker jag bare e för rolig! :D

RSS 2.0